Despre tratamentul cu implant dentar avem numai cuvinte de lauda din partea pacientilor care au beneficiat de aceasta interventie in cadrul Clinicii Novodent si asta pentru ca le-a oferit numeroase avantaje.

Pentru pacientii nostri am ales doar implanturi dentare fabricate din titan de cea mai buna calitate, iar datorită acestor materiale si tehnicii abordate de catre medicii nostri chirurgi specializati, implanturile dentare pe care noi le inseram au o stabilitate si durata de viata semnificativa.

Despre avantajele pe care implantul dentar le ofera amintim:

  • Stabilitate si durabilitate
  • Sustinere potrivita pentru structura protetica
  • Biocompatibilitate, adica se integreaza usor cu tesutul organic fara sa aibe reactii alergice sau de respingere
  • Prin inserarea la timp a unui implant dentar, ceilalti dinti nu vor mai migra si nu se va dezvolta atrofia osoasa.

Ar fi inutil sa readucem aminte despre celelalte beneficii ce tin mai mult de ordin psihologic si anume de increderea in sine pe care fiecare pacient o recastiga. Este clar si evident ca indiferent de varsta, imaginea de sine conteaza pentru integrarea in societate si in viata sociala pe care multi pacienti o abandoneaza dintr-un complex.

Un alt lucru pe care il consideram esential in tot acest proces de tranzitie si transformare care poate fi realizat intr-o singura zi (vezi dantura intr-o zi) sau poate dureaza 6-8 luni, este consilierea psihologica. Oferim la cerere acest serviciu care ajuta enorm pacientii sa accepte aceasta transformare care aduce modificari inclusiv la nivelul fetei. Vrei sa afli mai multe detalii despre acest aspect? Trimite-ne un e-mail office@novodentclinic.ro cu povestea ta, ataseaza cateva fotografii sau chiar radiografia panoramica si te vom contacta pentru a iti oferi solutiile potrivite.

citeste si

Articole asemanatoare