Implanturi Megagen

Implanturi Megagen

Implantul este cea mai inovativa solutie in reabilitarea orala si este un sistem care se fixeaza in oasele maxilare si care reprezinta, in fapt, radacina artificiala a unui viitor dinte artificial.

Ofera solutii optime pentru tratamentul implanto- protetic prin inlocuirea unui dinte absent fie la mandibula, fie la maxilar.

De ce  implantul Megagen?  

Implantul Megagen prezinta un design care respecta cele mai inalte standarde de calitate existente la ora actuala in ramura implantologiei

Materialul din care este confectionat este un aliaj de titan de gradul 4 cu o puritate superioara.

De asemenea, prezinta o spira ce menajeaza substratul osos, de aceea, inserarea implantului Megagen este minim invaziva.

Avantajele implantului Megagen  

 • ofera suport pentru dintii artificiali 
 • Stabilitate excelenta, de aceea imbunatatesc masticatia, oferind o forta masticatorie mai mare 
 • imbunatatesc vorbirea 
 • imbunatatesc aspectul estetic  
 • reduc pierderea suportului osos maxilar si mandibular si favorizeaza sanatatea gingiei si dintilor adiacenti restanti 
 • elimina protezele dentare totale sau partiale si dezavantajele produse de acestea 

Alegeti implanturile dentare Megagen pentru un zambet pentru toata viata!

 • Cine poate beneficia de implanturi?

  Orice pacient poate beneficia de tratamentul cu implanturi dentare. Sănătatea, nu vârsta, este, de obicei, factorul determinant. Pacienții pot fi adulți tineri care se confruntă cu o lipsă congenitală a dinților sau cu pierderea lor prematură, victimele accidentelor, utilizatorii de proteză dentară sau adulții care simt disconfort cauzat de dinții artificiali.

 • Care este rata de succes a implanturilor?

  Unii pacienți au implanturi de peste 30 de ani. Succesul unui implant depinde de starea generală de sănătate, de igiena dumneavoastră orală și de vizitele periodice la medicul dentist. Un implant se pierde din aceleași motive ca în cazul unui dinte natural, de obicei, fiind vorba despre igiena orală deficitară.

 • Care sunt riscurile de infecție sau de respingere ale implantului?

  Implanturile sunt fabricate dintr-un material biocompatibil, iar, datorită tratamentului specific de suprafață Xpeed, toate substanțele cu potențial nociv sunt neutralizate. Corpul nostru nu le consideră material străin, așadar, nu poate avea loc o respingere.

  Implanturile sunt realizate din titan cu grad înalt de puritate, astfel încât nu există riscul de a provoca o reacție antigen-anticorp, precum cea care apare uneori, în cazul transplantului de organe.

  Riscul apariției unei infecții în jurul unui implant vindecat este același ca în cazul dinților naturali. Din acest motiv este foarte important să aveți o igienă orală corespunzătoare pentru a vă menține țesuturile sănătoase.

 • Cum funcționează implanturile dentare?

  Implanturile sunt realizate din materiale bine acceptate de organism. Se creează o legătură mecanică naturală între implant și țesutul osos. Peste implant, dentistul dumnevoastră va construi dintele sau dinții artificiali.

 • Sunt implanturile dentare greu de întreținut?

  Implanturile dentare reprezintă o soluție de lungă durată la pierderea dinților, fiind apoi curățați cu periuța de dinți și ața dentară le fel ca dinții naturali. Se recomandă vizite periodice la medicul dumneavoastră dentist din 6 în 6 luni.

 • Sunt implanturile dentare costisitoare?Implanturile dentare reprezintă o investiție în sănătatea dumneavoastră orală și generală.

  Implanturile dentare reprezintă o investiție în sănătatea dumneavoastră orală și generală.

  Medicul dumneavoastră dentist vă va prezenta atât variantele de tratament, cât și costurile.

Programează-te din timp!