Protetica dentara a evoluat semnificativ in ultimii ani, aducand inovatii remarcabile si oferind solutii avansate pentru pacientii care doresc sa isi imbunatateasca functionalitatea si estetica dentara. Iubitori a tot ce este inovativ si performant, in cadrul clinicii Novodent am ales tehnologii de imagistica avansate, materiale inovatoare si metode mai precise de fabricare a protezelor.

Folosim materiale precum zirconiu si compozite de ultima generatie care ofera proprietati superioare, cum ar fi durabilitatea, estetica naturala mult imbunatatita si biocompatibilitatea.

O alta tehnologie care evolueza continu este imprimarea 3D a protezelor dentare. Aceasta tehnologie permite crearea de piese personalizate cu o precizie si eficienta deosebita. Ofera avantaje in ceea ce inseamna productia, adica timpul de executie si costul, iar faptul ca se adapteaza perfect reprezinta o solutie excelenta pentru pacienti.

Nu chiar atat de noi, dar extrem de populare si eficiente sunt sistemele CAD/CAM care au devenit indispensabile in protetica dentară. Acestea permit medicilor dentisti sa proiecteze si sa fabrice proteze dentare precise, personalizate si estetice cu ajutorul tehnologiei digitale. Tot prin aceasta tehnologie pacientii au posibilitatea sa previzualizeze rezultatul final.

Tot la nivel de inovatie se incadreaza si scanarea intraorală digitala, care furnizeaza informatii detaliate si precise pentru planificarea si fabricarea protezelor dentare. Aceste tehnologii reduc timpul de productie, sunt mult mai sigure datorita acuratetei informatiilor furnizate, iar pacientul se afla in deplin confort asistand practic la ceea ce va urma sa il descrie zambetul mult visat.

citeste si

Articole asemanatoare