Servicii responsabilitate socială

Serviciile de responsabilitate socială sunt acțiuni și inițiative pe care Clinica Novodent le implementează cu scopul de a contribui la bunăstarea societății și la soluționarea problemelor sociale, economice și de mediu. Aceste servicii sunt adesea denumite și activități de CSR (Corporate Social Responsibility) în cazul companiilor private.

Prin intermediul serviciilor de responsabilitate socială, Clinica Novodent își asumă responsabilitatea față de diferitele lor părți interesate, inclusiv angajați, pacienți, comunități locale, mediu și societate în general.

Clinica Novodent susține Centrul NoRo și va invităm și pe dvs. să va alăturați cauzei noastre
Încă de la înființare ne-am dorit să fim alături la pacienți și implicit de frumoasă noastră comunitate cu toate resursele de care dispunem. De la servicii medicale până la donații sub formă de bunuri, produse sau financiare. Am ajutat asociații, comunități sau persoane individuale și de această dată ne îndreptăm antentia spre Centrul Noro – aici detaliile centrului: https://www.centrulnoro.ro/
Știați că, atunci când achiziționați orice Pachet de Profilaxie, donați 2% ? Da, prin grija pe care vi-o acordati, implicit ajutati persoane care au nevoie de educatie, hrana, consiliere terapeutica, servicii medicale, de transport, imbracaminte, etc.
De asemenea, aveti posibilitatea de a face o donatie direct ain contul centrului Noro
Donații : Asociația Prader Willi România
IBAN RO23 RNCB 0214 0281 3882 0001
Mai multă grija pentru dvs. mai multă sănătate pentru ei!

Aceste servicii includ:

  • Programe de voluntariat și implicare comunitară
  • Programe de caritate și donații
  • Transparență și raportare

Contactează-ne

Dacă vrei să te alături la oricare din programele noastre de CSR te rugăm să ne contactezi pe adresa: office@novodentclinic.ro, sau să ne trimiți un mesaj folosind formularul alăturat.

"*" indică câmpurile obligatorii

Nume Complet*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.