Despre noi

Home / Despre noi
0 Din
0 Echipa
0 Număr de pacienți
0 Tratamente efectuate

Clinica Novodent a fost inaugurată în anul 2013 din dorința de a oferi servicii stomatologice de înaltă calitate într-o atmosferă cât mai placută pentru pacienți. Scopul nostru, al întregii echipe, este de e ne dezvolta continuu, atât prin investițiile în aparatură cât și în educația noastră, pentru a reusi să oferim pacienților, tratamentele cele mai potrivite pentru fiecare în parte. Urmărim constant să vă oferim:

Seriozitate 100%
Profesionalism 100%
Punctualitate 100%
Transparență 100%
Tehnologie modernă 100%
Atmosferă plăcută 100%
Echipă dinamică 100%
Specializare continuă 100%
Calitatea tratamentelor 100%
Proactivitate 100%

Ce spun pacienții despre noi

 • I.B.

  “Recomand cu incredere echipa de profesionisti Novodent si serviciile de calitate din cadrul clinicii.”

 • M.M

  “Seriozitate si profesionalism desavarsit”!!!!

 • S.N.

  “Personal calificat si primitor, cu servicii de calitate care sa satisfaca nevoile oricarei persoane! Recomand cu placere fiind client fidel.”

 • D.T.

  “O clinică unde întâlnești o echipă de oameni profesioniști și frumoși”

 • A.R.

  “O clinică unde pacientul este pe primul loc. Doamna doctor Ștefana Joldea este un stomatolog excelent a cărei prioritate este de a oferi cele mai bune servicii și de a te face să te simți confortabil pe durata întregului proces. Echipa este prietenoasă, deschisă și, nu în ultimul rând, profesionistă.”

 • E.D.

  “Great people! Amazing services! You will want to go back!!!”

 • S.R.

  “Personal calificat si primitor, cu servicii de calitate care sa satisfaca nevoilor oricarei persoane! Recomand cu placere fiind client fidel.”

 • A.M.

  “Recomand din toata inima aceasta clinica;personal f dragut de la intrare pana la doctori si asistenti si cu multa rabdare si profesionalism.Mii de multumiri din partea fiului meu Vlad (6 ani) domnului dr.Crisan Vlad ,care a reusit dupa prima vizita la stomatolog a fiului meu,la a 2-a programare fiul meu sa intre in cabinet si sa se aseze pe scaun fara sa ii zica nimeni (atat de multa incredere are fiul meu in domnul dr.)Felicitari,cu siguranta veti ramane clinica noatra favorita

 • A.S.

  “Profesionalism și tot ceea ce înseamnă perfecțiune….oameni minunați !! 5 stele sunt puține …”

 • A.L.

  “O echipa super , de cand intri si pana ieși din clinica te simți foarte bine , bun , in afara faptului ca la dentist nu e foarte plăcut , oameni primitori si zâmbitori ! Recomand !!!”

Programează-te din timp!