Estetică dentară

Trăim într-o era în care imaginea este deosebit de importantă și înțelegem dorința pacienților de a atinge perfecțiunea. Din acest motiv ne-am ocupat de-a lungul timpului de a oferi pacienților servicii de estetică dentata de cea mai bună calitate care să vizeze în principal funcționalitatea de lungă durata și echilibrul estetic.

Scopul principal al esteticii dentare este de a crea un zâmbet armonios și atrăgător, care să ofere pacientului încredere în sine și să îmbunătățească funcțiile masticatorii. Aceasta manopera implica corectarea unor imperfecțiuni ale dinților sau ale gingiilor, alinierea dinților, îndepărtarea petelor sau a decolorării și îmbunătățirea formei și a proporțiilor zâmbetului.

Iată câteva dintre cele mai importante manopere în estetică dentară:
  • Obturații estetice
  • Coroane dentare și punți dentare
  • Fațete dentare
  • Reconturarea gingiilor
  • Alinierea dinților
  • Albirea dentară
  • Inlay/ Onlay

Folosim cele mai bune materiale care pot fi adaptate nevoilor individuale ale pacientului, oferind o estetică naturală, rezistență și durabilitate. Dintre acestea enumeram: Ceramică (porțelan) datorită esteticii sale excelente și a proprietăților sale similare cu cele ale smalțului dentar, zirconiu care este un material ceramic extrem de rezistent, dar și compozitul dentar.

Dacă vorbim despre durata realizării unei coroane sau a unei fațete dentare, aceasta variază de la o zi pana la o săptămână. Utilizam tehnica CAD/CAM (Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing), iar acest lucru ajuta în realizarea pieselor protetice de o acuratețe ireprosabila, piese ce se adaptează perfect pacienților.

Solicită programare

"*" indică câmpurile obligatorii

Nume Complet*
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.